Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Kia і Hyundai виступають проти дотацій на покупку електромобілів
Всі новини / Автосвіт

Kia і Hyundai виступають проти дотацій на покупку електромобілів

Kia і Hyundai виступають проти дотацій на покупку електромобілів
Концерн Kia і Hyundai в останні роки активно виводить на світові ринки нові електромобілі та плагін-гібриди.

Тому керівництво компанії навсправжки перейнялося питанням підвищення попиту на електромобілі і запропонувало відмовитися від старих методів стимуляції.

Так, глава Kia у Великобританії Пол Філпотт просить уряд Великобританії відмовитися від надання грантів покупцям електромобілів і інвестувати більше коштів в національну мережу зарядок. Філпотт зазначив, що згідно з внутрішньою статистикою компанії надаються державою знижки ніяк не вплинули на попит.

Філпотт також зазначив: "Я думаю, що у людей є тривога з приводу зарядки, і саме на цьому має бути зосереджена увага всіх. У автомобілістів повинна бути абсолютна впевненість у зарядній інфраструктурі. Ось чому держави повинні відмовитися від грантів і звернутися до реальних матеріальних інвестицій в інфраструктуру".



На думку топ-менеджера, при ретельному прорахунку за кожну знижку на електромобіль можна встановити одну зарядну станцію.

Читайте також: Названо найпопулярніші старі кросовери в Україні

Таким чином, незабаром вдасться вирішити дефіцит точок зарядки в багатьох регіонах Європи та мінімізувати негативний ефект недостатнього на думку автомобілістів запасу ходу їх електрокарів.
02-17-2022, 08:51  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 298   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: