Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW розкрила запас ходу нового компактного електрокросоверу
Всі новини / Автосвіт

BMW розкрила запас ходу нового компактного електрокросоверу

BMW розкрила запас ходу компактного електрокросоверу iX1. На німецькому сайті марки з’явилася інформація про автономність новинки: залежно від версії iX1 зможе проїхати без заряджання від 413 до 438 кілометрів за циклом WLTP.

Енергоспоживання теж не секрет: BMW iX1 витрачає 17,3 кіловат-години на 100 кілометрів пробігу в змішаному циклі, отже під підлогою розташована батарея ємністю близько 70 кіловат-годин.

BMW нагадує, що йдеться про попередні значення енергоспоживання та автономності, так що «дальнобійність» серійного iX1 може відрізнятися. Як і у випадку з іншими електромобілями, реальні значення запасу ходу залежать від аеродинамічного обважування, навантаження та розмірності коліс.

Судячи з шпигунських знімків, електромобіль BMW iX1 отримає той самий кузов і салон, що і паливний кросовер X1 третього покоління. Однак для «батарейної» версії запропонують оригінальний обвіс з синіми декоративними вставками та «аеродинамічні» колісні диски, а замість решітки з’явиться заглушка.



Немає сумнівів, що iX1 отримає спрощену версію інформаційно-розважального комплексу iDrive 8 із парою зігнутих екранів. Спочатку збирати електромобілі будуть у Лейпцигу на одному майданчику з технічно близьким MINI Countryman наступного покоління. У 2024 році виробництво перенесуть на нову фабрику iFactory в Угорщині.

Читайте також: Mercedes скоротить виробництво в Угорщині

Прем’єра нової родини BMW X1/iX1 відбудеться у другому півріччі. Точну дату дебюту не оголошено, але можливо, що електромобіль iX1 розсекретять раніше паливної версії. А ось на ринок кросовери вийдуть у зворотному порядку.
03-21-2022, 11:43  
Джерело: bizua.org
Переглядів: 354   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: