Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Lamborghini створить 4 нових авто у 2022 році
Всі новини / Автосвіт

Lamborghini створить 4 нових авто у 2022 році

Строго кажучи, назвати автомобілі новинками не можна – всі вони будуть спецверсіями вже існуючих моделей – Huracan та Urus.

Першою з них стане вседорожня версія спорткара Huracan – цей автомобіль вже неодноразово помічали на тестах в австрійських Альпах. Очікується, що на ринку такий суперкар з'явиться під назвою Sterrato – на честь однойменного концепт-кара 2019 року.

Другою модифікацією стане JV Stradale. За цією назвою ховається той самий Huracan, але з доопрацьованим 640-сильним двигуном V10.



Тепер перейдемо до кросовера Urus, для якого також підготують дві спецверсії. Перша – заряджена версія з індексом STO та модифікованим двигуном V8, який розвиватиме близько семисот кінських сил. Другий новинкою може стати Urus, підготовлений для легкого бездоріжжя за мотивами випущеного в 2019 головним чином для монокубка Urus ST-X.

Читайте також: Mercedes скоротить виробництво в Угорщині

Швидше за все, ці автомобілі стануть останніми машинами із "чистим" ДВЗ. Оскільки далі Lamborghini планує розробляти лише гібриди.


03-23-2022, 09:32  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 292   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: