Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний “клон” Volkswagen Beetle можна буде забронювати
Автосвіт / Фото

Електричний “клон” Volkswagen Beetle можна буде забронювати

Китайський концерн Great Wall Motors оголосив про старт попереднього замовлення на “жіночий” електрокар Ora Ballet Cat.

Забронювати автомобіль можна вже 19 квітня. Крім того, найближчим часом машину знову покажуть широкому загалу на автосалоні в Ченду.

При цьому виробник, як не дивно, все ще не розкрив цін на новинку – хоча ніхто не сумнівається, що модель виявиться цілком бюджетною. Наприклад, актуальний хетч Good Cat коштує 121900 юанів: для моделі такого класу прайс дуже демократичний.

Щодо Ballet Cat, то на перший погляд він виглядає практично близнюком моделі Punk Cat. Проте відмінностей більше, ніж здається. Екстер’єр електромобілів дійсно відрізняється лише деталями, зате за розмірами “Кішка-панк” відчутно більша за “Балерину”.



Крім того, Punk Cat отримав електромотор аж на 299 кінських сил, у той час як Ballet Cat доведеться задовольнятися силовою установкою на 171 силу і моментом, що крутить, на 250 Нм, яка дісталася їй від спортивної версії Good Cat . А оскільки “Кішка-балерина” адресована в основному жіночій аудиторії, фарбувати її будуть переважно пастельними кольорами.

Читайте також: Aston Martin перейменує середньомоторний Vanquish до прем’єри

Для Ballet Cat доступні дві батареї на вибір: літій-залізо-фосфатна на 47,8 кВтг та літій-іонна на 59,1 кВтг. Запас ходу складе 401 та 500 км відповідно. Максимальна швидкість – 155 км/год.
04-6-2022, 21:02  
Джерело: ampercar.com
Переглядів: 472   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: