Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Новий позашляховик Ford готовий конкурувати з люксовими автомобілем (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Новий позашляховик Ford готовий конкурувати з люксовими автомобілем (ВІДЕО)

Новий позашляховик Ford готовий конкурувати з люксовими автомобілем (ВІДЕО)
Новий Ford Everest 2022 офіційно представили ще на початку березня.

Компанія Ford Australia повідомила подробиці про позашляховик: у нього буде два турбодизельні двигуни та чотири рівні виконання.

Двигуни Ford Everest 2022

Базовим для нового Евересту буде 2-літровий Bi-Turbo. Він розвиває потужність 209 к. с. та крутний момент 500 Нм і доступний для позашляховика у варіанті із заднім приводом або повним.

Тоді як з потужнішим (250 к. с.) і тяговитим (600 Нм) 3,0-літровим турбодизельним V6 Ford Everest 2022 запропонований лише у повнопривідній версії.

Обидва мотори працюють у парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач.

Відомо, що Форд Еверест 2022 року не отримає двох силових установок, які використовує співплатформний пікап. Це 2-літровий турбодизель з однією турбіною та потужністю 170 к. с., а також 3,0-літровий бензиновий V6 із подвійним турбонаддувом потужністю 397 к. с.



Всі варіанти Ford Everest 2022 буксують причіп обладнаний гальмами масою 3500 кг. Залежно від двигуна та рівня оснащення вантажність позашляховика становить від 658 до 741 кг.

Оснащення Ford Everest 2022

Усього ж для фордівського позашляховика запропоновано чотири рівні оснащення — по два для кожного з двигунів:

Ambiente та Trend для позашляховика з двигуном 2.0 Bi-Turbo
Sport та Platinum для позашляховика з V6 Turbo Diesel 3.0
У початковий рівень оснащення Ambiente входять світлодіодні фари, 17-дюймові легкосплавні диски, тканинна оббивка, двозонний клімат-контроль, 10,1-дюймовий сенсорний екран, 8-дюймова цифрова комбінація приладів, 8 динаміків, 9 подушок безпеки та система вибору режиму пересування (нормальний, економічний, буксирування/перевезення, слизька дорога).

У версії Trend Ford Everest 2022 отримує 18-дюймові легкосплавні диски, елементи шкіряного оздоблення, третій ряд сидінь, електропривод кришки багажника, тоноване скло, 12-дюймовий сенсорний екран інформаційно-розважальної системи й два додаткові позашляхові режими (Пісок, Багнюка/Колії) для версії 4×4.

Версію Sport буде легко впізнати за чорними елементами обробки екстер'єру та 20-дюймовими легкосплавними дисками. В салоні встановлять підігрів та вентиляцію передніх сидінь, шкіряну оббивку та аудіосистему з 10 динаміками.

Ну а флагманська комплектація Platinum хизується оздобленням у кольорі Satin Chrome, світлодіодними матричними фарами та 21-дюймовими легкосплавними дисками. Його цифрова панель приладів вже має діагональ 12,4 дюйма, а екран інформаційно-розважальної системи — 12 дюймів.

Серед преміального обладнання значаться: аудіосистема преміумкласу B&O з 12 динаміками, фонове світлодіодне підсвічування, підігрів другого ряду, шкіряна оббивка з простроченням, система камер з оглядом на 360 градусів та активна система допомоги під час паркування.

Нові та покращені системи безпеки та функції допомоги водієві нового Ford Everest також включають:

систему утримання смуги руху з розпізнаванням краю проїжджої частини
систему допомоги під час об'їзду перешкоди
систему автоматичного гальмування під час руху заднім ходом
систему моніторингу сліпих зон дзеркал
удосконалену систему запобігання зіткненню з функцією розпізнавання зустрічного транспорту під час повороту наліво

Враховуючи рівень оснащення та зовнішній вигляд Ford Everest 2022 модельного року вже може конкурувати не тільки з класичними рамними позашляховиками, а й з більш люксовими кросоверами з кузовом.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

На деяких ринках, включаючи Філіппіни, Таїланд та Індію, Ford Everest продаватимуть під ім'ям Endeavor.
05-2-2022, 11:53  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 548   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: