Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Porsche Taycan встановив ще один світовий рекорд (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Porsche Taycan встановив ще один світовий рекорд (ВІДЕО)

Porsche Taycan Cross Turismo встановив черговий світовий рекорд Гіннеса.

Цього разу електрична модель стала машиною з найтривалішими та найпослідовнішими «пончиками», досягнутими на льоду у Швеції.

Офіційно зафіксовано 69 пончиків, а електричний фургон та ветеран-каскадер Террі Грант були занесені до книги рекордів.

Офіційно це досягнення занесено до Книги рекордів Гіннесса як “Світовий рекорд за найбільшою кількістю крижаних пончиків поспіль на електромобілі”. Офіційно експеримент було проведено 3 лютого цього року на замерзлому озері під час шоу Race Of Champions у Швеції. Проте офіційне оголошення про рекорд було зроблено вчора у зв’язку із процесом перевірки.

Для встановлення рекорду повороти здійснюються без зупинок, на овальному майданчику, що вдвічі перевищує довжину автомобіля. Використовувана машина є стандартним електромобілем Porsche Taycan Cross Turismo S із зимовими шинами і повним приводом.



Досвід був далеко не легким для Террі Гранта. Як видно на відео, Taycan Cross Turismo зупиняється з першої спроби, оскільки лід, що розсипався, від виступу закриває його датчики. За словами пілота, це змусило електромобіль подумати, що сталася якась аварія.

Читайте також: Світовий банк закликає до повної заборони автомобілів із ДВЗ у зв’язку з екологією

Грант також каже, що коли шини «кусали» лід, поверхня ставала дедалі більш нерівною. Це вплинуло на його концентрацію при спробі запису, хоч і не завадило йому досягти мети.

05-6-2022, 05:09  
Джерело: auto.dip.org.ua
Переглядів: 1 521   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: