Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайський конкурент Tesla викликав шалений ажіотаж
Всі новини / Автосвіт

Китайський конкурент Tesla викликав шалений ажіотаж

Китайський конкурент Tesla викликав шалений ажіотаж
Марка BYD назвала ціни на електромобіль Seal, який має скласти конкуренцію Tesla Model 3, та одночасно відкрила прийом замовлень на новинку у Китаї.

Як пише видання CarNewsChina, за перші 6 годин компанія отримала 22 тис. 637 заявок: це більше третини від запланованого річного обсягу виробництва цієї моделі.

Електроседан BYD Seal трохи більше Tesla Model 3 (4800 мм довжини при колісній базі в 2920 мм) і має низький коефіцієнт лобового опору – 0,219. В його основі лежить архітектура e-platform 3.0 з інтегрованою батареєю, у підвісці застосовані подвійні поперечні важелі спереду та багатоважілька – ззаду. Електрокар Seal отримав також фірмову технологію контролю тяги iTAC, яка дозволила йому пройти “лосиний тест” з дуже добрим показником – на швидкості 83 км/год.



Як і Model 3, електромобіль Seal комплектується прихованими ручками дверей. В екстер’єрі новинки привертає увагу досить агресивним обвісом, тоді як головна особливість салону – це 15,6-дюймовий екран медіасистеми, який можна повертати в портретне положення, а також назад.

На ринок новинка вийшла у чотирьох модифікаціях. Три з них – з одним електродвигуном на задній осі та запасом ходу від 550 від 700 км. Початкова вартість Seal: 212 800 юанів ($32000).

Топова версія седана BYD Seal комплектується двома моторами із сукупною віддачею 517 к.с. та батареєю ємністю 82,6 кВт · год. До першої «сотні» вона розганяється за 3,8 секунд, заявлена ​​дальність ходу — 650 км.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Ціни на такий варіант починається з 289 тис. 800 юанів ($43570). Приблизно стільки коштує на китайському ринку базова задньопривідна версія Tesla Model 3.
05-24-2022, 12:49  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 885   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: