Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлено кросовер BMW Concept XM із незвичайним дизайном (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Представлено кросовер BMW Concept XM із незвичайним дизайном (ВІДЕО)

Представлено кросовер BMW Concept XM із незвичайним дизайном (ВІДЕО)
Представлено кросовер BMW Concept XM із незвичайним дизайном.

До кінця 2022 року автомобіль піде в серію й стане найпотужнішим кросовером марки.

Кросовер BMW XM - це 750-сильний гібридний автомобіль, який є першим самостійним автомобілем M-підрозділу з кінця 1970-х років з часів появи суперкара M1.

В сьогоднішній версії BMW XM -це концепт-кар. Але в компанії не приховують, що серійна версія новинки з'явиться до кінця 2022 року. Автомобіль буде вироблятися на американському заводі компанії в Спартанбурзі, Північна Кароліна.

Поєднання гігантської решітки радіатора і дворівневої світлової оптики дає розуміння того, як будуть виглядати майбутні флагманські моделі баварського бренду. Великі за площею вертикальні панелі разом із звуженою віконною лінією покликані додавати кросоверу солідності і деякої брутальності. У рубаних колісних арках XM навіть 23-дюймові колісні диски не здаються великими.

Сам дах зі світлодіодним підсвічуванням пофарбовано в контрастний колір. Тоновані передні стійки підкреслюють значний кут нахилу лобового скла. Наявність лючка на передньому крилі говорить нам про те, що новий кросовер – плагін-гібрид.

У BMW не розкрили всі подробиці про силову установку новинки, але повідомили, що машина приводиться в рух бензиновим V8 і електродвигуном, які сумарно розвивають 750 к.с. та 999 Нм. Можна припустити, що на розгін з місця до 100 км/год кросовер витрачає не більше 3 секунд. У BMW анонсували, що виключно на електротязі модель зможе подолати до 80 км.



Всередині XM поєднуються деталі стилю інших концептуальних і серійних автомобілів BMW, але з акцентом на традиційні розкішні матеріали. Салон багато оздоблено текстурованою тканиною з вуглецевого волокна і мідної нитки в поєднанні зі шкірою і оксамитом.

У розпорядженні водія-інформаційно-розважальна система BMW у складі двох великих моніторів. Наявність на центральній консолі кнопки запуску, звичного "коліщатка" iDrive та інших знайомих органів управління говорить про готовність новинки відправитися в серійне виробництво.

Ціни і всі технічні характеристики BMW XM компанія розкриє до кінця 2022 року. Очікується, що прайс на новинку буде стартувати з позначки в 150 тисяч доларів.

Читайте також: Kia Niro змінив покоління та отримав режим «зеленої зони»

Зі своїм гібридним кросовером баварський бренд зможе скласти конкуренцію Bentley, Porsche і Lamborghini.
11-30-2021, 12:54  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 678   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: