Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Yokohama відновила виробництво автомобільних шин в РФ
Всі новини / Автосвіт

Yokohama відновила виробництво автомобільних шин в РФ

Завод японської компанії Yokohama на росії відновив випуск автомобільних шин.

Про це повідомляють росмедіа.

До цього підприємство перебувало у простої через проблеми з логістикою та нестачею матеріалів, але після надходження каучуку завод знову розпочав випуск продукції. У повідомленні прес-служби наголошується, що всі співробітники підприємства отримують 100% заробітну плату.

На початку серпня стало відомо, що завод «Континентал Калуга», який випускає автомобільні шини, також відновив роботу. За словами чиновника, це сталося після того, як їм вдалося «перебудувати логістичні ланцюжки та знайти нових постачальників».

Одночасно стало відомо про поступовий вихід з росії фінської компанії Nokian Tyres. Власники бренду планують залишити російський ринок.



Залишає Росію та Michelin. Як пояснили у компанії, у них немає можливості відновити свою діяльність у рф через логістичні проблеми в умовах «загальної невизначеності».

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Зазначається, що компанія змушена запланувати передачу всієї своєї діяльності у росії до кінця 2022 року. На даний момент компанія розглядає можливість передачі виробничих та комерційних активів нинішньому місцевому менеджменту.







08-12-2022, 20:37  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 307   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: