Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)
Tesla Cybertruck стає все ближче та ближче до виробництва.

Напередодні електричний пікап помітили на випробувальному треку на заводі Tesla у Фрімонті.

Пікап можна побачити зі спортивними дзеркалами бокового вигляду, а також з унікальним склоочисником на боці вітрового скла. Автомобіль виявився позбавлений аеродинамічних колісних ковпаків.

Ще одна зміна в порівнянні з оригінальною формою пікапа включає більш закруглені краї, щоб відповідати вимогам безпеки пішоходів. Судячи з шпигунських фото, прототип мчить трасою з пристойною швидкістю, що відповідає початковій меті Tesla зробити Cybertruck пікапом, продуктивність якого не поступається деяким спортивним автомобілям.



Після кількох відстрочок виробництво електрокара Cybertruck почнеться до кінця 2023 року. Хоча початковий прогноз запуску належить до 2021 року. Початковий Cybertruck обіцяв деякі досить привабливі функції.

Читайте також: Понад 180 000 моделей NISSAN Frontier та Titan знаходяться під загрозою скочування

Але з того часу, як бренд його анонсував, інші вражаючі автомобілі, такі як Ford F-150 Lightning, GMC Hummer EV, Rivian R1T і Chevy Silverado EV, або вже вийшли на ринок, або надійдуть раніше, ніж футуристична новинка Tesla. Багато хто з цих пікапів пропонують безліч однакових технічних характеристик.

07-10-2022, 06:23  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 2 843   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: