Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Dartz Motorz випустить електричний мікрородстер
Всі новини / Автосвіт

Dartz Motorz випустить електричний мікрородстер

Dartz Motorz випустить електричний мікрородстер
Латвійська компанія Dartz Motorz планує поставити на конвеєр електричний родстер FreZe Froggy EV Beachstar та вже запустила рекламну компанію новинки.

Першим кроком у цьому напрямку стала публікація офіційних рендерів. На них двомісний мінікар здається складеним із конструктора Lego.

Froggy EV Beachstar стане другою серійною моделлю литовської марки FreZe, заснованої Леонардом Ф. Янкеловичем. Назва моделі — данина поваги Volkswagen Froggy — кабріолету Beetle, зробленому Янкеловичем ще у 1993 році.

Як і чотиримісний електричний сітікар Freze Nikrob EV, родстер побудований на базі китайського компакту Wuling Hongguang Mini EV. При цьому дизайн кузова можна назвати якщо не унікальним, то серйозно переробленим. Автомобіль вирізняється цікавою лінією скління, оригінальною оптикою, декоративними елементами боковин та незвичайним спойлером.



Що стосується технічної начинки, вона повністю запозичена у китайського донора — 27-сильний електричний двигун на задній осі та батарея на 13,9 кВт.год. Запас ходу обіцяно на рівні 305 км.

Попередній цінник FreZe Froggy EV Beachstar — 19 999 євро. Передбачається, що електричний мініродстер зацікавить готелі, служби таксі та каршерингові сервіси.

Читайте також: Електричний пікап Tesla Cybertruck наближається до виробництва (ВІДЕО)

Тут варто нагадати, що FreZe Nikrob EV коштує в Європі до 10 000 євро, і це чотиримісний електромобіль із тією ж силовою установкою. А стосовно базового Wuling Hongguang Mini EV, то в Китаї він коштує лише 4500 доларів. Це й робило його найпопулярнішим електромобілем на рідному ринку.
08-14-2022, 03:24  
Джерело: autotema.org.ua
Переглядів: 294   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: