Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Укртелеком закупив 116 трансформованих автомобілів PEUGEOT Boxer для свого парку
Всі новини / Автосвіт

Укртелеком закупив 116 трансформованих автомобілів PEUGEOT Boxer для свого парку

Укртелеком закупив 116 трансформованих автомобілів PEUGEOT Boxer для свого парку
АТ «Укртелеком» вибирає автомобілі PEUGEOT! У липні-серпні був реалізований новий всеукраїнський проект – постачання і продаж 116 спеціальних автомобілів PEUGEOT Boxer, підготовлених відповідно до вимог замовника.

Бренд PEUGEOT завжди з максимальною увагою ставиться до побажань клієнтів – як приватних покупців, так і корпоративних замовників. Підтвердженням тому може бути новий масштабний проект, реалізований в липні-серпні спільно з лізинговою компанією «Avis Україна» і дилерським центром «PEUGEOT Ілта Львів»: поставка та продаж партії з 116 автомобілів PEUGEOT Boxer для компанії-замовника АТ «Укртелеком» – одного з найбільших операторів зв’язку і провайдера інтернет-мережі .

Від стандартної комплектації ці автомобілі відрізняються доустановленним обладнанням. За запитом покупця, на 116 автомобілів був встановлений ​​тент–дах для бортової платформи, GPS-трекери, нанесено брендування Укртелеком.



Вибір моделі PEUGEOT Boxer був обумовлений відразу декількома причинами. PEUGEOT Boxer є флагманом комерційної лінійки Бренду: автомобіль пропонує найвищу вантажопідйомність і корисний об’єм вантажного відсіку, а також широкі можливості створення специфічних надбудов на основі варіанту «шасі-кабіна». В даному випадку вибір замовника припав на автомобілі PEUGEOT Boxer L4 BlueHDi 160 435 з бортовою платформою і в комплектації з пакетом «Бізнес»: протитуманні фари, круїз-контроль, кондиціонер радіоприймач з можливістю підключення через Bluetooth і наявність USB-роз’єму, а також посилена підвіска . Під капотом прихований потужний і економічний 4-циліндровий турбодизель, який має відмінні рекомендації в питаннях довгострокової надійності і витривалості навіть в непростих українських умовах.

«Фінансування 116 автомобілів зі спеціальним оснащенням і передача їх в лізинг для АТ« Укртелеком »- це масштабний і відповідальний проект для Avis Україна. Нам вдалося разом з дилерським центром «PEUGEOT Ілта Львів» реалізувати його протягом місяця з моменту прибуття партії Peugeot Boxer на поромі в порт до отримання вже повністю трансформованих авто акціонерним товариством «Укртелеком», причому, майже у всіх регіонах України. Для Avis Україна – це найбільша партія автомобілів, яку ми поставили клієнтам в лізинг з початку 2021», – Геннадій Бадай, керівник департаменту постачання автомобілів Avis Україна.

Не мало важливим є вигідне утримання та експлуатація автомобіля, адже на комерційні автомобілі PEUGEOT діє спеціальна гарантія – два роки без обмеження пробігу: вас ніхто не стане обмежувати на шляху розвитку вашого бізнесу. Нарешті, ще однією перевагою є розвинені онлайн сервіси PEUGEOT. Власник автомобіля може контролювати його стан за допомогою спеціального додатку MyPeugeot, доступна функція онлайн запису на сервіс.

Читайте також: Українцям дозволили розмитнювати автівки та мотоцикли через Дію

При цьому вартість ТО фіксована для всіх дилерів в рамках одного регіону і прорахована заздалегідь – це дозволяє спочатку планувати витрати на експлуатацію автомобіля, що дуже зручно для бізнесу.
09-17-2021, 19:37  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 348   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: