Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Renault замінить Kadjar на електричний кросовер
Всі новини / Автосвіт

Renault замінить Kadjar на електричний кросовер

Британське видання Autoexpress.co.uk оприлюднило неофіційний рендер майбутнього електричного кросовера Renault, який прийде на заміну моделі Kadjar.

Очікується, що автомобіль покажуть в Парижі восени 2022 року.

Подробицями про новинку поділився технічний директор Renault Жиль Ле Борн. За його словами, марка «вже працює над новим електромобілем»: це буде кросовер з колісною базою 2,78 метра (у Kadjar відстань між осями складає 2,64 метра), який отримає батарею ємністю 60 або 87 кВт-год і зможе проїжджати без підзарядки приблизно 500 кілометрів. На поповнення енергії з 10 до 80 відсотків піде близько 35 хвилин.

Також з’ясувалося, що майбутній кросовер буде просторіше нинішнього Kadjar, а також з’явиться додатковий корисний простір в багажнику (у кросовера з ДВЗ об’єм багажника дорівнює 472 літрам). У список оснащення новинки увійде інформаційно-розважальна система OpenR на базі Android Automotive з 12-дюймовим сенсорним екраном, розташованим вертикально, та оновлюванням «по повітрю». Також буде передбачена віртуальна панель приладів діагоналлю 12,3 дюйма.



Що стосується силової установки, то, швидше за все, модель запропонують з електромотором, встановленим на передню вісь, який видає 215 або 239 к.с. потужності. Очікується і варіант з двома електромоторами (другий встановлять на задню вісь) – таку установку пророкують «зарядженій» версії Alpine.

Читайте також: Чи діє українське водійське посвідчення за кордоном?

Швидше за все, для електромобіля оберуть нову назву, яка раніше не використовувалася. У продаж модель надійде не раніше 2023 року.
09-26-2021, 09:27  
Джерело: avtomir.ua
Переглядів: 424   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: