Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Компанія Baidu представила електричну вантажівку з автопілотом
Автосвіт / Відео

Компанія Baidu представила електричну вантажівку з автопілотом

Компанія Baidu представила електричну вантажівку з автопілотом
Компанія Baidu, творець найбільшого в Китаї пошуковика, анонсувала автономний вантажний електромобіль з електричною трансмісією.

У нього автопілот і дальність ходу 300 км, повідомляється на Facebook-сторінці Baidu Inc.

Компанія Baidu націлилася підкорити світовий ринок вантажних перевезень зі своїм новим електричним вантажним електромобілем. Знаменитий самонавчальний штучний інтелект Baidu і платформа для навчання автономного водіння Apollo стануть родзинкою майбутнього вантажівки.

Спільне підприємство DeepWay, створене Baidu і Lionbridge у 2020 році, має освоїти випуск розумних вантажівок. Їх перша спільна модель презентована під брендом Xingtu.

Вантажівку оснастили потужним процесором продуктивністю понад 500 тераоперацій в секунду. Він розроблений для підтримки автопілота третього рівня з можливістю оновлення до четвертого рівня. Xingtu також оснащений десятком камер, трьома лідарами й декількома радарами.



DeepWay оснастив свою вантажівку акумуляторною батареєю ємністю 450 кВт•год.Заявлено, що новинка зможе проїжджати до 300 км на одній зарядці із загальною вагою машини в 49 тонн. Батарея знімна, її можна замінити на нову всього за шість хвилин. А для повної зарядки акумулятора, що сів потрібно близько 60 хвилин.

Читайте також: Розпочалися випробування автобуса Coach Euro Test

Нова автономна вантажівка отримала місткий спальник, також у розпорядженні водія інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном у всю ширину передньої панелі.
09-22-2021, 10:56  
Джерело: ua.news
Переглядів: 247   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: