Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Автомобільні штрафи в країнах Європи
Всі новини / Автосвіт

Автомобільні штрафи в країнах Європи

Подорожі автомобілем останнім часом набирають популярність, тому якщо ви вирішили поїхати в Європу – майте на увазі, що штрафи там за порушення ПДР відрізняються від наших.

Найбільш суворими є штрафи щодо нетверезих водіїв в країнах Східної та Південно-Східної Європи. У Чехії, Угорщині, Словаччині та Румунії встановлені обмеження – 0,0 проміле.

У Швейцарії напідпитку водій заплатить мінімум 545 євро, в Італії від 535 євро, а в Хорватії від 405 євро. При цьому штраф, наприклад, у Великобританії не має верхньої межі, а в Данії він може становити розмір місячної зарплати.

Найбільші штрафи за перевищення швидкісного режиму виплачуються в Норвегії, Швеції, Італії та Швейцарії. Перевищення швидкості на 20 км за годину в Норвегії обійдеться водієві від 460 євро, у Швеції від 235 євро. Перевищення швидкості на 50 км в Австрії оцінюється в суму до 2180 євро, в Іспанії від 600 євро, а у Швейцарії понад 60 денних ставок залежно від щомісячного заробітку.



Штраф за проїзд на червоний сигнал світлофора в Хорватії становить від 405 євро, в Норвегії 670 євро і в Греції 700 євро.

Читайте також: Стало відомо, яким буде перший електрокар від Subaru

Неправильне паркування в Угорщині обійдеться у 275 євро, в Румунії до 230 євро, а в Іспанії до 200 євро.





10-3-2021, 08:57  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 469   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: