Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Tesla Model S Plaid поганялася із суперкаром Lamborghini Aventador SVJ (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Tesla Model S Plaid поганялася із суперкаром Lamborghini Aventador SVJ (ВІДЕО)

Tesla Model S Plaid поганялася із суперкаром Lamborghini Aventador SVJ (ВІДЕО)
Творці YouTube-каналу Track Day опублікували відеоролик дрег-заїздів найпотужнішої Tesla Model S і Lamborghini Aventador SVJ.

Забігаючи вперед, повідомимо, що абсолютний рекордсмен Нюрбургринга серед серійних електромобілів Model S Plaid зуміла обійти італійський суперкар, який встановив світовий рекорд швидкості на «Північній Петлі» в 2018 році, як «з ходу», так і з місця.

Нагадаємо, що в липні 2018 року прототип Lamborghini Aventador SVJ, керований тест-пілотом Lamborghini Марко Мапеллі подолав «Північну петлю» за 6 хвилин 44.97 секунди.

Суперкар з 770-сильним бензиновим мотором V12 6.5 прискорюється від 0 до 100 км/год за 2,8 секунди та розвиває максимальну швидкість 350 км/год.



Tesla Model S Plaid стала рекордсменом Нюрбургринга серед електромобілів 9 вересня 2021 року. Ліфтбек, керований шведським гонщиком і тест-пілотом Андреасом Сімонсеном, подолав відстань 20,832 км за 7 хвилин 35,57 секунди. Найпотужніша версія електроліфтбека використовує тримоторну електричну силову установку потужністю 1020 к.с. Час прискорення від 0 до 100 км/год – 2,0 секунди.

Читайте також: Tesla повинна заплатити 137 мільйонів доларів колишньому працівнику через расизм на робочому місці

Максимальна швидкість – 321 км/год.
10-7-2021, 08:46  
Джерело: autogeek.com.ua
Переглядів: 579   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: