Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » General Motors зберігає машини без мікрочіпів на колишньому заводі з виробництва мікросхем
Всі новини / Автосвіт

General Motors зберігає машини без мікрочіпів на колишньому заводі з виробництва мікросхем

General Motors зберігає машини без мікрочіпів на колишньому заводі з виробництва мікросхем
Оригінальний спосіб адаптації з глобальним дефіцитом мікроелектроніки придумав автогігант General Motors.

В очікуванні поставок чіпів тисячі недобудованих пікапів зберігаються на території колишнього підприємства з виробництва мікросхем.

В даний час колишній завод з випуску напівпровідників в Кокомо (штат Індіана) обнесений високим парканом, за яким припарковані від 5 до 7 тисяч пікапів Chevrolet Silverado і GMC Sierra 1500.

Але ж зовсім недавно тут вироблялися мікрочіпи, в яких зараз так відчайдушно потребує автомобільна промисловість США.

"Просто не можу повірити, що вони припаркували всю техніку без мікрочіпів на колишньому заводі мікрочіпів", - говорить колишній співробітник General Motor Райан Брассард. І додає, що GM сама собі створила цю проблему, переорієнтувавшись на поставки мікросхем з-за кордону.

У місцевій пресі повідомляється, що щодня в Кокомо прибувають недобудовані пікапи.



Частина з них у міру надходження дефіцитних мікросхем відправляють назад на складальний конвеєр у Форт-Уейні (штат Індіана).

Очікується, що через брак мікрочіпів світова автомобільна промисловість тільки в цьому році втратить до 210 мільярдів доларів.

Читайте таккож: Ferrari оголосила про випуск топового гіперкара Icona (ВІДЕО)

Одним з найбільш постраждалих від дефіциту автовиробників є General Motors - очікується, що обсяг випуску автомобілів концерну скоротиться в цьому році на 800 тисяч машин.








11-7-2021, 20:34  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 316   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: