Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Стало відомо, коли з'явиться Honda CR-V шостого покоління
Всі новини / Автосвіт

Стало відомо, коли з'явиться Honda CR-V шостого покоління

Стало відомо, коли з'явиться Honda CR-V шостого покоління
Honda CR-V стала одним з родоначальників класу кросоверів, сталося це ще в 1995 році.

Японський автовиробник активно працює над шостим поколінням машини. Ми зібрали всю наявну інформацію про майбутню новинку.

Судячи з прототипів, новий CR-V буде більшим поточної моделі, довжина якої становить 4623 мм, ширина 1855 мм, а висота 1690 мм. Задній звис також виглядає довшим, що в поєднанні з іншими змінами змінює пропорції кросовера.

Honda заявила, що новинка отримає мультимедіа з вбудованими сервісами Google. У вересні компанія підтвердила, що працює з Google над адаптацією всіх сервісів цифрового гіганта для своєї нової машини, яка вийде на ринок у другій половині 2022 року. Цифровий ключ також вперше з'явиться на CR-V.



Завдяки збільшеним розмірам, кросовер отримає більш просторий салон з поліпшеними матеріалами, мінімалістський стиль і ймовірно трирядний семимісний варіант.

Відомо, що новий CR-V не отримав чисто електричної модифікації, але ймовірно обзаведеться плагін-гібридною версією під брендом e: PHEV, щоб конкурувати з Toyota RAV4 Prime і Ford Kuga PHEV. Силова установка буде складатися з 1,5-літрового чотирициліндрового бензинового двигуна та електродвигуна сумарною потужністю 212 к. с.

Читайте також: Ferrari оголосила про випуск топового гіперкара Icona (ВІДЕО)

Також кросовер отримає і "класичну" гібридну версію в складі 2,0-літрового чотирициліндрового бензинового мотора і допоміжного електродвигуна на задній осі. Очікується, що світова прем'єра шостого покоління Honda CR-V відбудеться в кінці 2022 року, а старт продажів почнеться не раніше першого кварталу 2023 року.
11-8-2021, 20:34  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 300   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: