Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » «Електромобілі мають паливний двигун» – результати опитування
Всі новини / Автосвіт

«Електромобілі мають паливний двигун» – результати опитування

66% покупців вважають, що електричні автомобілі мають під капотом двигун внутрішнього згорання.

Такі висновки були оприлюднені під час заходу Toyota E-volution, де компанія показала приголомшливі статистичні дані, які показують скільки про електромобілі знає більшість покупців.

У рамках дослідження обізнаності з електромобілем у 2019 році задавалось неймовірно просте запитання – чи є у батарейного електрокара (BEV) паливний двигун? Відповідь «так» надали 66% респондентів.



Питання було поставлене знову цього року, і результати були такими ж, оскільки 66% людей досі вважають, що електромобілі мають паливний двигун. Це дивно, оскільки електромобілі стали популярнішими, а попередні дослідження показали, що понад 70% людей задумались над придбанням його в майбутньому.

На жаль, це був не єдиний дивовижний висновок дослідження. Коли людей запитали, чи потрібно підключати «м’які» гібриди для їзди, 75% респондентів відповіли так. Це, очевидно, неправильно, оскільки в гібрид можна просто сісти і поїхати.

Представники Toyota визнали, що ця конкретна статистика викликає розчарування, оскільки компанія запустила Prius понад два десятиліття тому. Це ще більш дивно, якщо врахувати, що автовиробник пропонує широку лінійку гібридів, яка включає вищезгаданий Prius, а також Avalon, Corolla, Camry, Highlander, Sienna, RAV4 і Venza.

Однак легко зрозуміти, як деякі споживачі можуть бути збентежені щодо гібридів, враховуючи існування гібридів із підключенням. При цьому вам навіть не потрібно підключати гібридний модуль. Звісно, краще так робити для економії, але плагін-гібрид може їхати й на пальному.

Аби усунути інформаційний пробіл, Toyota намагається розповісти споживачам про електрифіковані транспортні засоби та відмінності, які розділяють їх різні гібридні, плагін-гібридні, електричні та силові агрегати на паливних елементах.

Читайте також: Skoda офіційно представила свій найбюджетніший седан

Дилери відіграють важливу роль у цій дискусії, але автовиробник уже запустив спеціальний навчальний центр, який навчає покупців деяким основам за допомогою навчальних відео. Й це зрозуміло, адже марка готується до запуску електричного bZ4X.
11-22-2021, 07:10  
Джерело: motorcar.com.ua
Переглядів: 253   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: