Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Мережу втекли фотографії нового мінівену Toyota Noah
Автосвіт / Фото

У Мережу втекли фотографії нового мінівену Toyota Noah

У Мережу втекли фотографії з офіційної брошури нового покоління середньорозмірного мінівену Noah.

Четверта генерація японської моделі отримає модернізований зовнішній вигляд, змінить платформу та стане повністю гібридним.

Судячи з зображень, укладених в офіційному каталозі Toyota, який став надбанням громадськості, новий Noah матиме дизайн, витриманий у стилі «старших» моделей Alphard і Hiace. Автомобілю дістануться нові пропорції кузова, обвіси стануть більшими, а площа скління буде збільшена.
У Мережу втекли фотографії нового мінівену Toyota Noah

Передбачається, що новий Toyota Noah збереже 7 або 8-місні варіанти компонування салону, а також габаритну довжину в 4700 мм. Як платформа для моделі виступить сучасна база TNGA (Toyota New Global Platform), що лежить в основі всіх останніх моделей японського автовиробника.



Лінійка двигунів моделі в такому разі міститиме 150-сильний бензиновий «атмосферник», що працює в парі з клинопасовим варіатором, а також гібридну силову установку на базі 1,8-літрового ДВЗ. Остання повинна додати як з погляду потужності електродвигуна, так і ємності акумулятора. Не виключений і варіант з повним електричним приводом.

Раніше стало відомо про те, що “Тойота” планує відмовитися від виробництва трьох різних моделей з однаковими характеристиками. На сьогоднішній день у лінійці Toyota є три «однокорені» моделі: Noah, Voxy та Esquire, але залишиться лише перша. Виробництво розкішного мінівену Esquire припинять до кінця 2021 року, а Voxy замінять на версію Noah Custom, що відрізняється від простого “Ною” спеціальним оформленням “передка”.

Читайте також: Mercedes-AMG розробив "транспорт" для найменших

Прийом замовлень на новий Toyota Noah у Японії розпочнеться з 8 грудня. «Живі» продажі моделі стартують у 2022 році.

12-6-2021, 15:48  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 355   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: