Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайці склали рейтинг авто із незвичайними дверима 2021 року
Всі новини / Автосвіт

Китайці склали рейтинг авто із незвичайними дверима 2021 року

Китай оголосив кращі автомобілі 2021 року в конкурсі Xuanyuan Award, який є аналогом таких самих конкурсів у Європі та США.

Із 75 автомобілів журі обрало десятку фіналістів. У результаті від них відсіяли двох переможців. Ними стали електромобіль з незвичайними дверима HiPhi X та бюджетний седан GAC Empow.

Варто зазначити, що у конкурсі брали участь автомобілі від виробників з усіх континентів. Проте призові місця зненацька зайняли виключно китайські автомобілі.

1 місце зайняв шестидверний електромобіль HiPhi X. Запас його ходу становить приблизно 644 км. Задні двері зроблені оригінально. Крім цікавого дизайну, електрокар вражає двома електродвигунами сумарною потужністю 598 л. та прискоренням до “сотні” за 3,6 секунди. Особливо зазначено, що HiPhi X відрізняється неперевершеним внутрішнім комфортом - як для водія, так і для пасажирів. Вартість моделі складає близько 90-125 тисяч доларів.

2 місце зайняв бюджетний сімейний седан GAC Empow. Його вартість становить 13 500 доларів США. Транспортний засіб оснащений 1,5-літровим турбодвигуном потужністю 177 л. с. Коробка передач із двома зчепленнями.



Незважаючи на невелику вартість, автомобіль має гарне і якісне внутрішнє оздоблення, а також досить гідне оснащення. У базовій комплектації йде цифрова панель приладів і сенсорний дисплей діаметром 10,25 дюймів.

Читайте також: У США значно знизилося число смертей від шкідливих викидів автомобілів

Повний список з десяти фіналістів виглядає так:

HiPhi X
GAC Empow
Citroen C5 X
GAC Aion V Plus
Geely Xingyue L
Hyundai Custo,
Lynk & Co 09
Tesla Model Y
Voyah Free
Xpeng P5
12-26-2021, 10:03  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 597   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: