Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Показано новий турецький електричний седан TOGG
Автосвіт / Фото

Показано новий турецький електричний седан TOGG

Показано новий турецький електричний седан TOGG
Турецький автовиробник TOGG (з турецького – Турецька Автомобільна ініціативна група) запатентував другу модель – електричний седан.

Ілюстрації новинки виявили в патентному бюро Євросоюзу.

Раніше компанія, створена з подачі президента Турції Эрдогана, анонсувала свій перший електромобіль - повнорозмірний кросовер. За інформацією турецької преси, новинку компанії покажуть вже в січні на виставці перспективної електроніки CES в Лас-Вегасі.

За попередніми даними, серійна версія електричного седана обзавелася оригінальним підсвічуванням фальшьрадіаторної решітки радіатора. По фото видно, що і на серійному варіанті машини збережуться мініатюрні камери заднього виду замість традиційних дзеркал.

І седан, і кросовер TOGG офіційно покажуть в 2022 році. Повідомляється, що спочатку у виробництво піде паркетник, який зі старту отримає дві модифікації.

Базовим стане 200-сильний задньопривідний варіант, за доплату буде доступна двомоторна силова установка сумарною потужністю 400 к.с. Максимальний запас ходу і кросовера, і седана складе близько 500 кілометрів.



Збірка турецьких електромобілів почнеться на заводі в Гемліку.

Читайте також: На аукціон виставили унікальний ЗІЛ

Раніше було анонсовано, що в найближчому майбутньому в модельній лінійці TOGG також з'явиться електричні хетчбек, компактний кросовер і MPV.


12-30-2021, 09:59  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 334   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: