Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Renault готує розробку водневого концепт-кару
Всі новини / Автосвіт

Renault готує розробку водневого концепт-кару

Renault готує розробку водневого концепт-кару
Сучасні технології в автомобільному світі використовуються масштабно і це стосується не тільки функціонала, що встановлюється, але також і силової частини машини.

Так, французький автовиробник Renault готує до випробувань нову концептуальну модель, яка, ймовірно, працюватиме на водні.

Нещодавно у світі були спроби підключити водень до електричних машин, що працюють на паливних елементах. Йдеться про такі моделі як Hyundai Nexo та Toyota Mirai. Однак, у певний момент, багато що змінилося у цій галузі. Японський бренд Toyota оголосив про те, що готовий надати світу інноваційний ДВЗ, що працює на водні.

Але раніше подібні рішення також вже демонструвала компанія BMW, обкатуючи безліч подібних моделей у себе на батьківщині.

Цього разу керівництво марки Renault також вирішило попрацювати з воднем, використавши його як паливо до авто. Було оголошено, що незабаром інженери компанії приступлять до випробувань концептуальної версії, яка отримає до обладнання водневий двигун.

Експерти зазначають, що французька компанія використовує у своєму визначенні слово “двигун”, а це означає, що в оснащенні авто не буде паливних елементів або електродвигуна. Тобто, використовуватиметься традиційне ДВЗ, що працює виключно на газу.



За словами керівництва марки, їхня нова концептуальна версія стане свого роду унікальним автомобілем. Для компанії це буде вагомий крок у плані стратегічного розвитку марки, а також для економічної складової та застосування перероблених матеріалів.

Крім того, новинка отримає у свій актив сучасні технології, які також стосуватимуться безпеки водія, пасажирів та інших учасників дорожнього руху.

Якщо говорити про зовнішність моделі, то, судячи з тизерних зображень, це буде кросовер. Передок машини, наділений світлодіодними фарами, великими ДХВ та емблемою з підсвічуванням.

Читайте також: Rolls-Royce припиняє закупівлі російського титану для авіадвигунів

Замість зовнішніх дзеркал, з огляду на світові тенденції, інженери планують встановити камери спостереження.
03-1-2022, 08:59  
Джерело: avtosota.com
Переглядів: 245   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: