Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » На аукціон виставили дивний гібрид автомобіля та літака (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

На аукціон виставили дивний гібрид автомобіля та літака (ВІДЕО)

У США на продаж виставили надзвичайно незвичайний транспортний засіб Limojet.

Ідея схрестити літак і автомобіль народилася в подружжя Френка та Джоанни ДеАнджело, які володіють сервісом прокату лімузинів. На початку 2000-х вони звернулися до відомого тюнера Дена Гарріса, і він допоміг їм у створенні незвичайного транспортного засобу.

У проєкт вклали близько мільйона доларів, а роботи над ним зайняли 12 років. Для створення лімузина використовували фюзеляж справжнього реактивного літака Learjet, який встановили на потужну сталеву раму.

Limojet досягає 13 метрів у довжину та важить 5,4 тонни. Тим не менш, завдяки 8,1-літровому V8 Chevrolet він здатний розвинути 160 км/год. Пересувається автомобіль на великих 28-дюймових колесах.



Салон лімузина отримав неонове підсвічування та має дуже футуристичний вигляд. На великих шкіряних диванах розмістяться до 18 пасажирів. Передбачені 42-дюймовий телевізор, потужна аудіосистема та бар. Місце водія обладнали приладовою панеллю від пікапа Chevrolet, а також камерами кругового огляду.

Читайте також: В Україні розкрили шахрайську схему з посвідченнями водія

Limojet уже двічі виставляли на аукціон у 2020 і 2021 роках, проте покупців на нього не знайшлося. Тепер автомобіль знову шукає нового власника.
05-13-2022, 11:56  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 224   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: