Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » "Гелендваген" перетворили на найшвидший у світі пікап
Всі новини / Автосвіт

"Гелендваген" перетворили на найшвидший у світі пікап

Опубліковано фото Brabus 900 XLP One of Ten.

Німецькі тюнери перетворили культовий Mercedes-Benz G-Class на екстремальний пікап.

Про це повідомляє офіційний сайт ательє.

Як випливає з назви, випустять лише 10 таких пікапів. Вартість тюнінгованого "Гелендвагена" перевищує пів мільйона євро.

А числове позначення в назві автомобіля вказує на його потужність — 900 к. с. Крутний момент досяг 1250 Н∙м. Тритонне авто розганяється до 100 км/год лише за 4,4 с, а його максимальна швидкість обмежена 210 км/год. Це найшвидший пікап у світі — принаймні, до появи на ринку серійного Tesla Cybertruck. Середня витрата палива становить 15,5 л/100 км.

Таких результатів досягли, збільшивши об'єм V8 із 4,0 до 4,4 л і встановивши нові турбіни. До речі, цей же двигун отримав і оригінальний баггі "Гелендваген", також створений фахівцями Brabus.



Brabus 900 XLP One of Ten відчутно більший за стандартний Mercedes G-Class — 5,31 м у довжину. Це дозволило обладнати ззаду невелику вантажну платформу.

Крім того, автомобіль підготували до особливо важкого бездоріжжя. Він отримав портальні мости, що дозволили збільшити кліренс удвічі — до 490 мм. Величезні 22-дюймові позашляхові шини вимагали розширення колісних арок. На додаток, встановлені лебідка, багажник на даху та металевий захист днища.

Читайте також: В Україні розкрили шахрайську схему з посвідченнями водія

Тюнінг "Гелендвагена" також включає оздоблення салону дорогою чорною шкірою. Розбавляють її карбонові деталі та яскраво-червоні металеві вставки, а на центральній консолі з'явився дорогий годинник Panerai Luminor.
05-17-2022, 13:51  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 828   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: