Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Стильний кросовер Geely Colray отримав нову версію
Всі новини / Автосвіт

Стильний кросовер Geely Colray отримав нову версію

Стильний кросовер Geely Colray отримав нову версію
Компактний кросовр Geely Colray отримав чергову спецверсію під назвою NERO.

З грецької мови це слово можна перекласти як "вода".

Офіційного пояснення цьому немає, але, якщо врахувати, що новинка фарбуватиметься у фірмовий чорний металік, можна припустити, що колір тут символізує морську безодню.

До речі, з інших стилістичних особливостей можна виділити незвичайні корпуси дзеркал заднього виду (виконані під карбон), 18-дюймові колісні легкосплавні диски особливого дизайну і спойлер на кришці багажника.



Щодо комплектації, то автомобіль оснащений цифровою 7-дюймовою панеллю приладів, великим багатобарвним дисплеєм мультимедійного комплексу діагоналлю 10,25 дюймів, атмосферним підсвічуванням інтер'єру, а також кріслами з комбінованим спортивним оздобленням. Додатковому комфорту та безпеці сприяють системи контролю сліпих зон та кругового огляду.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

У технічному плані змін не відбулося – новий Geely Coolray NERO пропонується з 1,5-літровим турбованим двигуном потужністю 150 к.с. та семиступінчастою преселективною автоматичною трансмісією з двома "мокрими" зчепленнями.


05-20-2022, 08:29  
Джерело: f1analytic.com
Переглядів: 715   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: