Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Toyota Corolla 2022 отримала економічну вантажну версію
Всі новини / Автосвіт

Toyota Corolla 2022 отримала економічну вантажну версію

Toyota Corolla 2022 отримала економічну вантажну версію
Лінійку Toyota Corolla 2022 поповнила нова версія Commercial. Найпопулярніший автомобіль у світі тепер доступний і у вантажному виконанні. Про це повідомляє офіційний сайт Toyota.

Фургон Toyota Corolla Commercial дебютував у Великій Британії й там він вже надходить у продаж за ціною від 22 149 фунтів стерлінгів ($27 672). Пізніше комерційний варіант представлять і в інших країнах.

За основу для новинки взято універсал Toyota Corolla Touring Sports і на вигляд Commercial практично нічим не відрізняється від стандартної моделі. А ось усередині зняли задні сидіння та обладнали в салоні вантажний відсік об'ємом 1326 л.

Він оброблений гумою та відгороджений від водія та переднього пасажира металевою перегородкою. Крім того, скло ззаду замінено непрозорим чорним пластиком.

Комплектація Toyota Corolla Commercial досить багата — включає двозонний клімат-контроль, навігацію із сенсорним дисплеєм, круїз-контроль, аудіосистему, датчики дощу та світла. Для зручності у вантажному відсіку також додали 12-вольтову розетку.



Нову Toyota Corolla Commercial пропонують лише в гібридній версії. Бензинова 1,8-літрова четвірка та електромотор сумарно розвивають 122 к. с. та працюють у парі з безступінчастим варіатором.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Фургон може взяти на борт до 425 кг вантажу і витрачає всього 4,5 л/100 км у змішаному циклі.



05-23-2022, 19:38  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 515   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: