Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автопригоди » Працівник автосалону розбив ексклюзивний суперкар Ferrari Enzo за $3 мільйони
Автопригоди / Фото

Працівник автосалону розбив ексклюзивний суперкар Ferrari Enzo за $3 мільйони

Працівник автосалону розбив ексклюзивний суперкар Ferrari Enzo за $3 мільйони
У Великій Британії потрапив у ДТП Ferrari Enzo 2002 року.

Відомий суперкар розбили під час доставки новому власнику.

Фото та відео інциденту опублікували на сторінці supercar.fails в Instagram.

Аварія сталася на британському острові Джерсі у протоці Ла-Манш. Машину доставляли новому власнику, який тільки-но купив її.

Однак британець так і не дочекався суперкара Ferrari. Водій з автосалону, очевидно, вирішив випробувати можливості Enzo і не впорався з керуванням на мокрій дорозі.



Автомобіль втратив керування, перелетів через розділову смугу, вилетів на "зустрічку" і врізався в Honda Jazz. У Ferrari Enzo серйозно пошкоджено ліву частину кузова і вирвано обидва задні колеса, а в салоні спрацювали подушки безпеки. Ремонт суперкара безперечно буде дорогим.

Ferrari Enzo 2002 — лімітована модель, названа на честь засновника італійської компанії. Усього випущено лише 399 таких купе і зараз їхня ціна підскочила до 3 мільйонів доларів.

Читайте також: Постачання в Україну скрапленого газу скоротилося

Суперкар Ferrari оснащений 6,0-літровим 660-сильним V12 та 6-ступінчастою роботизованою КПП. Він розганяється до 100 км/год за 3,4 сек і здатний розвинути 350 км/год. У створенні авто брав активну участь семиразовий чемпіон "Формули-1" Міхаель Шумахер.
10-8-2022, 19:34  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 650   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: