Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автопригоди » Агресивний американець на Ford Mustang навмисне таранив машини (ВІДЕО)
Автопригоди / Відео

Агресивний американець на Ford Mustang навмисне таранив машини (ВІДЕО)

Агресивний американець на Ford Mustang навмисне таранив машини (ВІДЕО)
Агресивний водій став винуватцем великої ДТП у США.

Американець навмисно врізався у чотири автомобілі.

Про це йдеться у сюжеті каналу KTLA5.



Інцидент стався на жвавій магістралі в Лос-Анджелесі. 22-річний Сет Поінт на своєму Ford Mustang врізався в кросовер Infiniti QX60, що їхав попереду.

Водій Mustang однозначно був винуватцем ДТП, адже відволікся на телефон і не дотримувався безпечної дистанції. Однак замість того, щоб зупинити авто та дочекатися поліції, він здав назад і врізався у пікап.

Потім розлючений Сет Поінт знову протаранив Infiniti, а також Porsche Boxster, що проїжджає по зустрічній смузі, й вантажівка, яка намагалася заблокувати Ford Mustang. Зрештою, він зупинився, але відмовився залишати авто. Свідки стверджували, що він не мав ознак алкогольного сп'яніння, але виглядав нервовим.

Читайте також: Invicta Electric представила компактний міський електромобіль Pony

У ДТП серйозно пошкоджено п'ять автомобілів, але на щастя обійшлося без серйозних травм. Поліція, яка прибула на місце інциденту, заарештувала Сета Поінта, але потім випустила під заставу в 30 000 доларів. 25 травня справу про напад на людей розглядатимуть у суді.
05-14-2023, 12:41  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 512   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: