Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Кросовер Mitsubishi Outlander четвертого покоління отримав найвищу оцінку Страхового інституту дорожньої безпеки США (IIHS)
Всі новини / Автосвіт

Кросовер Mitsubishi Outlander четвертого покоління отримав найвищу оцінку Страхового інституту дорожньої безпеки США (IIHS)

Кросовер Mitsubishi Outlander четвертого покоління заслужив найвищу оцінку Страхового інституту дорожньої безпеки США (IIHS) Top Safety Pick+.

Але це стосується тільки автомобілів, випущених після червня 2021 року, в яких виробник відкоригував регулювання фар. В Україні купити новий Міцубісі Аутлендер поки що не можна, але автомобіль очікується.

Настільки високо експерти IIHS оцінили четвертий Outlander передусім за найсучасніший комплекс превентивної безпеки, який охоплює систему автоматичного екстреного гальмування.



Також відзначена надійність пасивних систем безпеки автомобілів (каркаса безпеки, подушок, ременів).

Щоб заслужити оцінку Top Safety Pick+, автомобіль має успішно пройти шість видів краш-тестів, включно з підступним фронтальним ударом з 25-відсотковим перекриттям, і мати систему запобігання фронтальним зіткненням з функцією розпізнавання транспортних засобів і пішоходів.

Mitsubishi Outlander четвертого покоління дебютував у лютому 2021 року. В основі моделі лежить платформа CMF-C/D, розроблена Nissan спільно з Renault. Вона ж використовується в Nissan X-Trail.

Читайте також: Smart збирається випустити великий електрокросовер

На американському ринку новий Outlander пропонують з 2,5-літровим атмосферним мотором PR25DD (184 к.с., 245 Нм) і варіатором. Мінімальний цінник становить $25 795.
09-10-2021, 13:51  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 399   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: