Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Uber має намір до 2035 року досягти нульових викидів СО2
Всі новини / Автосвіт

Uber має намір до 2035 року досягти нульових викидів СО2

Uber має намір до 2035 року досягти нульових викидів СО2
Сервіс онлайн-замовлення таксі та доставки їжі Uber має намір до 2035 року досягти нульових викидів СО2 в сфері своїх послуг, повідомляє портал Green Deal.

«Оскільки майже чверть європейських викидів припадає на транспорт, зрозуміло, що уряди, політики, транспортні агентства та приватний сектор повинні працювати разом, щоб кардинально змінити спосіб пересування людей в містах .

Uber разом зі світовими та європейськими лідерами мобільності зобов'язуються досягти нульових викидів до 2035 року», – йдеться в повідомленні компанії.



У повідомленні також зазначається, що Uber – одна з глобальних і європейських платформ мобільності, яка приєдналася до POLIS, провідної європейської мережі міст і регіонів по стійкій міській мобільності, а також платформ Arrival, Aurora, Lilium, Lime в запуску маніфесту, зобов'язуючого організації допомагати містам будувати безпечні, розумні, стійкі і доступні міські та регіональні мережі мобільності.

Читайте також: Renault замінить Kadjar на електричний кросовер

Американська Uber Technologies Inc. надає послуги більш ніж в 900 містах в 70 країнах світу. У другому кварталі водії Uber зробили 1,51 млрд поїздок (входить і таксі, і доставка їжі). Це на 4% більше, ніж в першому кварталі, і на 105% більше, ніж в тому ж кварталі минулого року.
09-26-2021, 19:37  
Джерело: kosatka.media
Переглядів: 214   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: