Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Mercedes-Benz показав розкішний автобус з нержавіючої сталі
Автосвіт / Фото

Mercedes-Benz показав розкішний автобус з нержавіючої сталі

Mercedes-Benz показав розкішний автобус з нержавіючої сталі
Компанія Daimler Buses представила 13,7-метровий новий туристичний автобус Mercedes-Benz Tourrider, кузов якого виготовлений з нержавіючої сталі.

Машина розроблена виключно для північноамериканського ринку і приходить на зміну автобусам марки Setra, які продаються за океаном з 2003 року.

Річ у тім, що машини з трипроменевою зіркою краще підготовлені для експлуатації в США і Канаді, а тому місцеві оператори більше хочуть Mercede-Benz.

Нова модель буде доступна в двох виконаннях — Business і люксовому Premium. Остання відрізняється збільшеною на 6 см внутрішньою висотою салону, наявністю скляного даху Top Sky Panorama і розкішних крісел від Daimler.



Для Mercedes-Benz Tourrider запропонують рядний 6-циліндровий турбодизель OM 471 і автоматичну коробку передач з гідротрансформатором Allison WTB 500R. Лайнер буде укомплектований новітніми системами активної безпеки. Насамперед це система автоматичного гальмування п’ятого покоління Active Brake Assist 5, яка бачить не тільки стаціонарні об’єкти, а й рухомі.

Також тут з’явиться камера кругового огляду на 360 град і система допомоги для руху по заданій смузі. Опційно машина також отримає систему огляду сліпих зон під час поворотів Sidequard Assist із функцією виявлення пішоходів, а також систему, що стежить за уважністю водія – Attention Assist (ATAS), яка в разі необхідності подає звукові і світлові сигнали.

Виробництво Tourrider налагодять на турецькому підприємстві Mercedes-Benz в Стамбулі, а продавати будуть на ринках США і Канади через компанію Daimler Coaches North America.

Читайте також: ТОП-10 популярних у українців за вересень автомобілів

Дебют моделі Tourrider заплановано на початок наступного року: спочатку машину покажуть на виставці американської автобусної асоціації (ABA), 8-11 січня в Грейпвайні, штат Техас, а потім на автобусному салоні EXPO 2022, з 23 по 27 лютого в Лонг-Біч, штат Каліфорнія.
10-5-2021, 09:56  
Джерело: autocentre.ua
Переглядів: 645   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: