Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений новий електричний позашляховик MG ZS EV
Автосвіт / Фото

Представлений новий електричний позашляховик MG ZS EV

Представлений новий електричний позашляховик MG ZS EV
Це новий MG ZS EV: остання версія електричного позашляховика бренду, а також конкурент таких авто, як Peugeot e-2008 і Hyundai Kona Electric.

Оновлена версія може проїхати до 273 миль на одному заряді, в порівнянні з 163-мильним діапазоном поточної моделі.

Значне збільшення дальності поїздки вдалось завдяки набагато більшому акумулятору; в той час, як поточна модель оснащена блоком 44,5 кВт год, версія Long Range оновленого ZS EV отримує значну батарею на 72 кВт год. Модель з меншим діапазоном, оснащена меншою батареєю на 51 кВт-год, здатною подолати 198 миль на одному заряді з’явиться у 2022 році.

Більша батарея означає, що час зарядки збільшився: для підзарядки моделі 72 кВт від стандартної домашньої wallbox розміром 7,4 кВт знадобиться 10 з половиною годин. Крім того, ZS може заряджатися на швидкості до 76 кВт з громадської точки швидкої зарядки: поповнення займе всього 42 хвилини за допомогою цього методу.

Крім нових опцій батареї, ZS EV отримав значне оновлення стилю, з додаванням готової решітки радіатора для поліпшення аеродинаміки, розміщення зарядного порту й світлодіодними фарами. Тим часом оновлений електричний позашляховик оснащений новим набором коліс і переробленим заднім бампером.

Всередині з’явився новий 10,1-дюймовий центральний сенсорний екран, що працює під управлінням останньої версії інформаційно-розважальної системи MG iSMART, з новим цифровим дисплеєм водія за кермом. MG також запустить додаток для смартфонів, який дозволить вам віддалено керувати деякими функціями ZS EV, включаючи клімат-контроль і зарядку.



Новий ZS EV буде пропонуватися у двох комплектаціях: SE і Trophy. З усім тим, MG ще не розкрив жодних деталей про різницю в обладнанні між ними, крім того факту, що тільки Trophy буде поставляються в стандартній комплектації з бездротовою зарядкою телефону.

Ціни на новий MG ZS EV будуть оголошені в листопаді, приблизно в той же час електричний позашляховик почне з’являтися в шоу-румах.

Читайте також: Tesla запускає свій новий автозавод в Німеччині

Виходячи з цін, оголошених для тієї ж моделі на європейських ринках, ми очікуємо, що версія Long Range почнеться приблизно з 30000 фунтів стерлінгів, в той час, як моделі, оснащені меншою батареєю на 51 кВт-год, ймовірно, будуть коштувати ближче до 26 000 фунтів стерлінгів або 27 000 фунтів стерлінгів.
10-11-2021, 17:36  
Джерело: auto-portal.com.ua
Переглядів: 786   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: