Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Китайський седан Weltmeister M7 одним з перших отримав автопілот четвертого рівня (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Китайський седан Weltmeister M7 одним з перших отримав автопілот четвертого рівня (ВІДЕО)

Китайський виробник електромобілів Weltmeister представив свій перший електричний седан M7.

Машина отримала три лидара і однією з перших у світі буде оснащуватися автопілотом четвертого рівня автономності.

Про це повідомляє РБК-Україна Авто з посиланням на Electrek.co.

Три лідари, встановлені на седані Weltmeister M7 забезпечують горизонтальне охоплення простору в 330 градусів і точно фіксують складні міські дорожні цілі – пішоходів, велосипедистів, домашніх тварин.



Крім лідарів, машина також оснащена п'ятьма радарами міліметрового діапазону, 12 ультразвуковими радарами, сімома відеокамерами, чотирма камерами кругового огляду і GPS-модулем. Сумарно в електромобілі встановлено більше 30 датчиків. Вони керуються чотирма чіпами NVIDIA DRIV Orin-X з обчислювальною потужністю 254 трильйони операцій в секунду кожен.

Все це багатство сучасних технологій дарує машині автопілот четвертого рівня. Він має на увазі повністю автономне водіння в міських умовах із залученням водія лише у виняткових випадках.

Електромобіль оснащений силовою установкою Living Motion від Weltmeister, яка забезпечує дальність ходу на одному заряді батареї на рівні 700 км. всі технічні подробиці про седан стануть відомі в листопаді на автосалоні в Гуанчжоу.

Читайте також: У Tesla не виходить запустити завод під Берліном в листопаді

Новинка надійде в серійне виробництво на початку наступного року.
10-26-2021, 08:54  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 566   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: