Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Lexus LX600 на базі Toyota Land Cruiser 300 вразив ціною
Всі новини / Автосвіт

Lexus LX600 на базі Toyota Land Cruiser 300 вразив ціною

Lexus LX600 на базі Toyota Land Cruiser 300 вразив ціною
В Японії почалися продажі повнорозмірного позашляховика Lexus LX600. Новинка виявилася у 2,5 раза дорожчою за соплатформенну Toyota Land Cruiser 300.

Прем'єра Lexus LX600 відбулася півтора місяця тому, але досі не були відомі ні комплектації, ні ціни. І тільки тепер, коли в Японії стартували попередні замовлення на новинку, з'явилося розуміння, скільки коштуватиме преміальний позашляховик.

Якщо двома словами - дуже дорого. Так, за машину в базовому виконанні японські дилери просять 12,5 млн ієн або, у перерахунку, 110 тис. доларів. Топову комплектацію оцінили майже у 18 млн ієн (160 тис. доларів). При цьому на домашньому ринку ціни на Land Cruiser 300 починаються з позначки 45 тис. доларів. У порівнянні з попередником, ціни на новий LX600 у Японії зросли приблизно на 10 відсотків.



На японському ринку Lexus LX600 доступний з бензиновим 415-сильним турбомотором об'ємом 3,5 літра. У парі з ним працює 10-ступінчаста автоматична коробка передач. Система постійного повного приводу з блокуванням міжосьового диференціала входить в стандартне оснащення.

Читайте також: Kia Niro змінив покоління та отримав режим «зеленої зони»

Топове виконання Executive оснащено чотиримісним салоном. Але навіть в ньому присутнє опціональне обладнання, за яке доведеться доплачувати, Наприклад, за преміальну аудіосистему Mark Levinson.
11-29-2021, 16:42  
Джерело: rbc.ua
Переглядів: 397   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: