Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Скільки коштує розмитнення популярних моделей в Україні
Всі новини / Автосвіт

Скільки коштує розмитнення популярних моделей в Україні

Скільки коштує розмитнення популярних моделей в Україні
Автоексперти підрахували підсумкову вартість популярних уживаних машин в Україні, які приганяються з Європи та США, з урахуванням розмитнення.

Про це повідомляє Auto Oboz.

Volkswagen Jetta

Найпопулярнішим б/в авто, яке приганяють зі США в Україну, є Volkswagen Jetta п'ятого і шостого поколінь. Якщо п'яте покоління Volkswagen можна придбати в Штатах за 2 тисячі доларів, то шосте покоління - за 5 тисяч. У цих авто двигун на бензині 2,5 л. У першому варіанті розмитнення коштуватиме 3 200 доларів, у другому - на 300 доларів дорожче. Разом: Volkswagen Jetta п'ятого покоління в сумі коштуватиме 5 200 доларів, а за шосте – 8 500 доларів.

Volkswagen Passat

Ще один Volkswagen зі США має великий попит в українських автолюбителів серед б/в машин - Volkswagen Passat. Американський Passat більший, простий у технічному плані та значно дешевший за європейський Passat.

VW Passat 2012 року з двигуном на бензині на 2,5 л коштує 8 400 доларів. З пробігом 260 тисяч км підсумкова ціна – 12 800 доларів. Але розмитнення буде дешевшим, якщо знайти авто вдвічі молодше.



Volkswagen Golf

Безперечним лідером найпопулярніших машин з Європи є VW Golf. За п'яте покоління з двигуном на 1,6 літра бензину доведеться заплатити 5 400 доларів + розмитнення = 8 400 доларів. За дизельний двигун на два літри того ж покоління просять 4 100 доларів, але розмитнення буде дорожчим, а значить виходить 8 300 доларів.

Skoda Octavia

Уживані авто цієї моделі - частий гість з Європи в Україні. Машина 2010 року з двигуном 1,2 літра бензину коштує 5 600 доларів, з розмитненням підсумкова ціна підніметься до 8 100 доларів.

Читайте також: Новий Ford Everest офіційно представлять 1 березня

Автолюбителю дешевше на 100 доларів у підсумковому чеку обійдеться та сама Skoda Octavia, тільки на дизелі на 1,9 літра.
02-20-2022, 22:51  
Джерело: apostrophe.ua
Переглядів: 1 001   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: