Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » У Nissan Qashqai тепер є гібридна версія e-Power
Всі новини / Автосвіт

У Nissan Qashqai тепер є гібридна версія e-Power

У Nissan Qashqai тепер є гібридна версія e-Power
Японська компанія підготувала ще одну версію Qashqai для європейського ринку: її оснастили гібридною силовою установкою e-Power.

Варто зазначити, що така система не є новинкою: зокрема ще у 2016 році її отримав Nissan Note.

З того часу випуск моделей бренду у версії e-Power налагоджений не лише в Японії, а й у Китаї та Таїланді. Для Європи ж нова модифікація Кашка стане первістком з цією установкою (модель сходитиме з конвеєра британського заводу Nissan).

Раніше були опубліковані шпигунські знімки прототипів нової версії моделі, а тепер Nissan Qashqai e-Power представлено офіційно. Візуальних відмінностей екстер’єру у такої гібридної модифікації від суто бензинових варіантів небагато: так, паркетник отримав логотипи, що вказують на версію, та інші радіаторні грати з глянсовою горизонтальною смугою чорного кольору у верхній частині «гриля». Салон, мабуть, залишився без змін.

Qashqai e-Power оснастили гібридною силовою установкою, особливість якої полягає в тому, що бензиновий мотор не пов’язаний із колесами: він виконує роль генератора електроенергії, тоді як передні колеса обертає електродвигун. До складу установки Qashqai e-Power входить 156-сильний 1,5-літровий турбомотор зі змінним ступенем стиснення (як у Infiniti QX50 та QX55), а також електродвигун потужністю 188 к.с. На задній осі електромотора для Кашка не передбачено, так що повного приводу такого кросовера немає.



У автомобіля є режим e-Pedal (управління розгоном та гальмуванням відбувається лише за допомогою педалі акселератора). Ємність тягової батареї в компанії не розкрили, заряджати її від електромережі не можна, живлення відбувається лише за рахунок двигуна. Середня витрата палива Nissan Qashqai e-Power складає 5,3 літра на сотню кілометрів. Для порівняння, у бензинової версії зі 158-сильним турбомотором об’ємом 1,3 літра і варіатором цей показник становить 5,5 літра на 100 км (розрахунок вели за циклом WLTP).

Читайте також: Міжнародні перевізники перетинатимуть кордон за спрощеною процедурою

На європейський ринок така версія автомобіля японської марки вийде наприкінці літа 2022 року. Ціни Qashqai e-Power поки що не розкриті, їх оголосять ближче до старту продажів.
03-13-2022, 17:37  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 593   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: