Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В РФ націоналізували завод Volkswagen
Всі новини / Автосвіт

В РФ націоналізували завод Volkswagen

В РФ націоналізували завод Volkswagen
Віцеспікер Держдуми РФ Петро Толстой запевняє росіян, що націоналізація іноземного майна – це не страшно.

За його словами, це означає, що Росія лише “націоналізує завод Volkswagen, перейменує автомобіль в “Буратіно” і поїде”.

“Так, вони (заводи. – Ред.) будуть націоналізовані, будуть випускати ті ж Volkswagen, але ми назвемо їх як-небудь по-іншому, не знаю, “Буратіно”. І поїдемо”, – сказав Толстой у радіоефірі.

Толстой у своєму виступі чомусь промовчав про те, де Росія збирається брати деталі для своїх автомобілів “Буратіно”. А це ключове питання.

Торгова та фінансова ізоляція Росії посилюється з кожним днем. У країну вже не возять вантажі найбільші логістичні компанії світу, а власного виробництва всього необхідного для збирання авто в РФ вже немає.



Показовий приклад “цілком російського” виробника “АвтоВАЗ”. Підприємство вже відправило всіх працівників у відпустку з 4 до 24 квітня. Там досі не змогли відновити запуск усіх складальних ліній.

Читайте також: Коли зменшать податок на автомобільне паливо

Через санкції порушилося постачання імпортних електронних компонентів. А дефіцит чіпів, необхідних для збирання авто спостерігається у всьому світі. Тому через брак важливих деталей “АвтоВАЗ” припиняв роботу навіть до війни.
03-19-2022, 18:37  
Джерело: uamotors.com.ua
Переглядів: 219   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: