Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Aston Martin перейменує середньомоторний Vanquish до прем’єри
Всі новини / Автосвіт

Aston Martin перейменує середньомоторний Vanquish до прем’єри

Aston Martin перейменує середньомоторний Vanquish до прем’єри
Середньомоторний суперкар початкового рівня, натхненний концептом Aston Martin Vanquish Vision 2019 року, швидше за все, отримає в серійному виконанні інше ім’я.

Про це пише Autocar з посиланням на ключового інвестора та голову правління британської марки Лоуренса Стролла.

Традиційно назва Vanquish використовувалася для флагманських передньомоторних гранд-турерів. Перше покоління випускали у 2001-2007 роках, друге – у 2012-2018 роках.

Коли останній Vanquish поступився місцем моделі DBS (причому повторно, попередній DBS V12 робили з 2007-го по 2012-й), головний дизайнер Марек Райхман оголосив, що ім’я на V не пропаде, але його привласнять принципово нової моделі.



Вихідна концепція мала на увазі, що цей новий Vanquish стане гібридом, чия силова установка буде заснована на двигуні V6 власної розробки “Астона”. Однак роботу над цим мотором згорнули ще позаминулого року, зробивши вибір на користь запозиченого у Mercedes-AMG чотирилітровий V8. Звичайно, це спричинило масштабний перегляд поточних проєктів.

Минулого літа Aston Martin вже представив радикально перероблений старший суперкар Valhalla з турбовісімкою, причому йому дістався варіант з плоским коленвалом від Mercedes-AMG GT Black Series, налаштований на 750 к.с. Додавши пару електромоторів – спереду та ззаду – розробники підняли загальну віддачу до 950 к.с. та 1000 Нм.

Читайте також: Toyota перетворить кросовер RAV4 на бюджетний пікап (ВІДЕО)

Що цікаво, під час прем’єри цю машину називали повністю серійною, проте минулого місяця гендиректор компанії Тобіас Моєрс повідомив наших колег, що до покупців вона дістанеться лише у 2024 році.
04-1-2022, 09:32  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 365   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: