Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В росії ще один автозавод тимчасово зупиняється
Всі новини / Автосвіт

В росії ще один автозавод тимчасово зупиняється

"Ульяновський автомобільний завод" ("УАЗ") оголосив для всіх своїх співробітників додаткову тижневу корпоративну відпустку у першій половині травня.

Про це повідомляє російський Інтерфакс.

З урахуванням вихідних днів, неробочі дні на "УАЗі" триватимуть з 30 квітня до 15 травня. Автомобілі у цей період відвантажуватимуться у плановому порядку, а на підприємстві, каже компанія, проведуть ремонт обладнання.

Виробництво автомобілів поновиться 16 травня. Раніше "УАЗ" 14-15 березня переривав збирання автомобілів для "проведення позапланової інвентаризації".

"УАЗ" – основний актив гурту "Соллерс Авто". У групи в Росії є спільні підприємства з Ford (ТОВ "Соллерс Форд", Єлабуга), Mazda ("ТОВ Мазда Соллерс Мануфекчурінг Рус", Владивосток) та Isuzu (ТОВ "Ісузу Соллерс", Ульяновськ)



Це не перший випадок, крои російські автовробници призупиняють чи скорочують виробництво. Так, російський "АвтоВАЗ" запровадив режим чотириденного робочого тижня на виробничих майданчиках у Тольятті та Іжевську з 6 червня.

Читайте також: На дороги України повертають демонтовані знаки та вказівники

Працівники заводу також йдуть у корпоративну відпустку з 4 по 24 квітня через "тривалу кризу в постачанні електронних компонентів".

04-12-2022, 14:49  
Джерело: epravda.com.ua
Переглядів: 1 206   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: