Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW засвітили найшвидший у світі сімейний кросовер
Всі новини / Автосвіт

BMW засвітили найшвидший у світі сімейний кросовер

BMW засвітили найшвидший у світі сімейний кросовер
BMW Alpina XB7 з 621-сильним V8 здатний розвинути 290 км/год.

При цьому він залишається комфортним семимісним авто.

Майже відразу після презентації BMW X7 2023 розсекретили перше фото його зарядженої версії від ательє Alpina. Новий BMW Alpina XB7 надійде у продаж із грудня за ціною від 170 500 євро, тобто це найдорожчий кросовер бренду. Про це повідомляє офіційний сайт "Alpina".

До того ж, XB7 — один із найпотужніших кросоверів марки. Його 4,4-літровий V8 із двома турбінами розвиває 621 к. с. і має крутний момент 800 Н∙м. Цього достатньо, щоб розганятися до 100 км/год за 4,2 с і розвивати 290 км/год. Це найшвидший у світі сімейний кросовер.

Двигун доповнили 48-вольтною "помірною" гібридною установкою, що зробило його дещо економнішим. За замовчуванням кросовер комплектують пневмопідвіскою зі змінним кліренсом, електронним заднім диференціалом і ефективнішими гальмами Brembo.



Відрізнити Alpina XB7 від стандартного BMW X7 2023 можна за агресивнішими бамперами, обважуванням і 21-дюймовими дисками (23-дюймові колеса — опція). Салон поки не розсекречений, але, напевно, всередині особлива обробка.

Читайте також: Honda інвестує шалену суму в розробку і виготовлення електрокарів

Заряджений кросовер зберігає три ряди сидінь і залишається комфортним.
04-15-2022, 23:36  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 729   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: