Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Cupra Formentor VZ5 перетворили на пейс-кар для DTM
Автосвіт / Фото

Cupra Formentor VZ5 перетворили на пейс-кар для DTM

Cupra Formentor VZ5 перетворили на пейс-кар для DTM
Цього року іспанський автомобільний бренд Cupra став офіційним партнером німецької гоночної серії DTM.

Модернізований кросовер Cupra Formentor VZ5 буде використовуватися як автомобіль безпеки.

Про це повідомляє пресслужба холдингу. Автомобіль для чемпіонату підготували фахівці німецького тюнінг-ательє ABT Sportsline, яке багато років співпрацює із концерном Volkswagen.

Новинка отримала цілий ряд доопрацювань автомобіля та особливий дизайн. Зокрема, 2,5-літровий турбомотор форсували з 390 до 450 к.с., а крутний момент виріс з 480 до 530 Нм. У парі з ним працює 7-ступінева роботизована коробка DSG, а реалізувати потенціал силового агрегату допомагає повнопривідна трансмісія.

В результаті кросовер здатний розганятися від 0 до 100 км/год за 3,9 секунди (-0,3 с). Підтримувати високу швидкість гоночного пелотону дозволить електронний обмежувач швидкості, який тепер обмежений на рівні 270 км/год (+20 км/год).



Крім того, новинка отримала особливе фарбування кузова у фірмовому для бренду мідному кольорі, ексклюзивні 20-дюймові диски, фірмову символіку та спеціальні світлові прилади на даху.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

У раках партнерства компанія надасть для чемпіонату DTM окрім пейс-кара, два автомобілі безпеки, дві машини управління перегонами та машину медичної допомоги.
05-3-2022, 22:32  
Джерело: obozrevatel.com
Переглядів: 308   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: