Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Тюнінг » Ательє Abt Sportsline "прокачало" Audi Q8
Тюнінг / Фото

Ательє Abt Sportsline "прокачало" Audi Q8

Ательє Abt Sportsline "прокачало" Audi Q8
Німецьке тюнінг-ательє Abt Sportsline представило новий спортивний кросовер RSQ8 Signature Edition.

Новинка хизується ефектним обважуванням, а під капотом розташувався 800-сильний двигун.

Про це повідомляє пресслужба виробника. Популярний кросовер Audi RS Q8 давно займає місце у широкій палітрі моделей, пропонованих німецьким тюнінг-ательє. Але цього разу майстри компанії вирішили вкласти в проєкт усю душу та явили світові те, що вони гордо назвали "Racing Utility Vehicle".

За основу для свого витвору фахівці компанії взяли вже доопрацьований в Audi кросовер RS Q8. Ця версія має у своєму арсеналі 4-літровий V8 із двома турбінами, який розвиває потужність 600 к.с. та 800 Нм моменту, що крутить. За цими показниками RS Q8, безумовно, поступається таким спортивним кросоверам, як Lamborghini Urus або Porsche Cayenne Turbo GT, але для більшості покупців цього цілком достатньо.



У компанії Abt вирішили виправити ситуацію та запропонувати своє бачення SUV, а точніше, RUV.

У проєкт майстра ательє вклали весь свій багаторічний досвід. Зокрема, V8 забезпечили новими продуктивнішими турбонагнітачами, встановили більш ефективний інтеркулер, перепрограмували блок управління двигуном і доповнили новою вихлопною системою з трубами з нержавіючої сталі. В результаті всіх цих доробок RSQ8 Signature Edition видає "на-гора" 800 к.с. потужності та 1000 Нм крутного моменту. Могутнє "серце" допомагає новинці розганятися до перової "сотні" за 3,2 секунди (-0,8 с), а максимальна швидкість досягає 315 км/год.

Читайте також: Ринок автомобільних запчастин чекає на катастрофу

Природно, що тільки двигуном справа не обмежилася. Автомобіль отримав виразне карбонове обваження з переднім сплітером, додаткові аеродинамічні елементи, масивний дифузор і новий задній спойлер. Доповнюють образ 23-дюймові диски у чорному глянці та високошвидкісна гума розмірністю 295/35.
05-3-2022, 18:39  
Джерело: obozrevatel.com
Переглядів: 541   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: