Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » BMW M4 CSL Hommage отримає 600-сильний двигун
Всі новини / Автосвіт

BMW M4 CSL Hommage отримає 600-сильний двигун

BMW M4 CSL Hommage отримає 600-сильний двигун
BMW ще не представила “звичайний” M4 CSL, потужніший і полегшений щодо стандартної моделі, але ми вже знаємо, що це буде не останнє особливе виконання спортивної “четвірки”.

За даними ресурсу Whichcar.com.au, буде побудовано лише 50 екземплярів M4 CSL Hommage за вражаючою ціною 600 тисяч євро за штуку.

Такі спорткари отримають трилітрову турбошестірку, форсовану приблизно до 600 к.с. і 700 Нм, що поєднується, швидше за все, з восьмиступінчастим автоматом та заднім приводом – повний був би надто тяжкий.BMW M4 CSL Hommage получит 600-сильный моторЗбільшення потужності дозволить BMW M4 CSL Hommage розганятися до першої сотні за 3,5 секунди й розвивати максимальну швидкість понад 300 км/год.

Спецверсія BMW M4 CSL також повинна виділятися жовтими елементами світлотехніки, новими деталями аеродинамічного обважування, включаючи задній дифузор, та новими випускними патрубками.



У рамках святкування 50-річчя спортивного підрозділу BMW також будуть показані (протягом року) нові M2, M3 Touring та XM.

Читайте також: В Україні розкрили шахрайську схему з посвідченнями водія

Буквально днями розкрили час дебюту зарядженого універсала; прем’єра маленького дводверного спорткара мексиканського виробництва запланована на кінець цього року.


05-13-2022, 22:42  
Джерело: autoporady.com
Переглядів: 321   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: