Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Tesla відмовилася від планів виходу на індійський ринок
Всі новини / Автосвіт

Tesla відмовилася від планів виходу на індійський ринок

Tesla відмовилася від планів виходу на індійський ринок
Tesla відмовилася від планів зайти на індійський ринок.

Причиною такого рішення називають нездатність уряду Індії надати знижки на тарифи для компанії Ілона Маска.

Такий зміна планів Tesla неодмінно вплине на економіку Індії, яка досі залишається найбільшим ринком у світі, на якому поки що офіційно не представлена Tesla. Тепер країна недоотримає десятки тисяч робочих місць, які очікували з приходом компанії на ринок.

Саме сильні імпортні тарифи були серйозною перешкодою виходу Tesla на індійський ринок. Однак були деякі ознаки того, що компанія могла вийти на ринок у 2022 році. Раніше було створено індійське підприємство в Бангалорі як місцевий підрозділ бренду.

В Індії існує стратегія стимулювання місцевих виробників електромобілів, включаючи високі імпортні тарифи на електромобілі. Ця політика ускладнила вихід на ринок іноземних електромобілів з Китаю та США. Tesla планувала побудувати завод з виробництва електромобілів в Індії, але мала намір спочатку подивитися, як її автомобілі покажуть себе на ринку.

Індійський уряд через свого міністра транспорту заявив, що хоче, аби Tesla виробляла автомобілі всередині Індії, а не покладалася на імпорт із Китаю.



Крім того, в країні поки що не створено сервісний центр та зарядні станції Supercharger.

Читайте також: В Україні розкрили шахрайську схему з посвідченнями водія

Деякі з ключових співробітників Tesla в Індії вже були переведені на роботу в інші країни. Уряд країни не надаватиме Tesla спеціальні умови для будівництва заводу, тому компанія поки що займатиметься розвитком в інших країнах, а Індія залишиться без Tesla.
05-16-2022, 20:27  
Джерело: 24tv.ua
Переглядів: 268   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: