Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » В мережі з'явилися фото та подробиці про кросовер Mercedes-Benz GLC 2023
Автосвіт / Фото

В мережі з'явилися фото та подробиці про кросовер Mercedes-Benz GLC 2023

В мережі з'явилися фото та подробиці про кросовер Mercedes-Benz GLC 2023
Опубліковано перший тизер Mercedes-Benz GLC нового покоління.

Кросовер мають презентувати вже 1 червня, а його продажі стартують під кінець року, про ці автоновини повідомляє focus.ua.

Подробиці майбутньої моделі розкрили на офіційному сайті німецького бренду.

Новий Mercedes-Benz GLC раніше бачили лише в камуфляжі під час тестів. Тепер розсекречено дизайн задньої частини кросовера. Судячи з тизера, автомобіль стане елегантнішим на вигляд і нагадуватиме старшого брата Mercedes GLE.

Також стало відомо, що кросовер Mercedes-Benz GLC побудований на сучасній платформі MRA і підросте в розмірах — до 4718 мм завдовжки з колісною базою 2890 мм. Автомобіль стане просторішим, а об'єм його багажника збільшиться до 600 л. За доплату запропонують пневмопідвіску та керовані задні колеса.

У салоні кросовера з'являться 12,3-дюймова віртуальна панель приладів та збільшений 11,9-дюймовий сенсорний екран мультимедіа. Інтер'єр оформлять на кшталт родинного седана Mercedes-Benz C-Class, побудованого на тій же платформі.



Крім того, заявлено, що спочатку всі Mercedes-Benz GLC 2023 будуть гібридними. Бензинові та дизельні турбомотори об'ємом 2,0 та 3,0 л доповнять 48-вольтною гібридною установкою. Спортивний Mercedes-AMG GLC43 оснастять 408-сильною турбочетвіркою.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Очікуються в лінійці й гібриди Mercedes-Benz GLC, що заряджаються, — таких моделей буде відразу три. А у 2023 році з'явиться електрична версія EQC.
05-18-2022, 16:39  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 524   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: