Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » АЗС незаконно підіймають цiни на пальне
Всі новини / Автосвіт

АЗС незаконно підіймають цiни на пальне

АЗС незаконно підіймають цiни на пальне
На 73% перевірених заправок порушували цінову дисципліну.

Про це повідомили у Державній службі України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужбі), передає MMR.

Як зазначається, порушення державної дисципліни цін встановлено у 87 суб’єктів господарювання, що становить 73% від всіх здійснених перевірок. За результатами перевірок прийнято 67 рішень про застосування адміністративно-господарських санкцій на суму 2,5 млн. гривень.



«За результатами цінових спостережень, наданих головними управліннями (ГУ), порушення суб’єктами господарювання вимог постанови Кабінету міністрів України від 09.12.2020 № 1236 спостерігається майже у всіх областях України, зокрема у Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Кіровоградській, Полтавській, Сумській, Тернопільській, Херсонській і Черкаській», – йдеться повідомленні.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

У Держпродспоживслужбі додали, що до адміністративної відповідальності притягнуто 98 посадових осіб, на яких накладено понад 200 тис. гривень штрафів.

05-18-2022, 23:41  
Джерело: mmr.net.ua
Переглядів: 1 149   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Коментарі (1)
Flyer 19 травня 2022 03:14
пора створити державні заправки, бо комерсанти як тільки, то деруть з народу в три шкури ...
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: