Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Представлений найшвидший BMW в історії (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Представлений найшвидший BMW в історії (ВІДЕО)

Представлений найшвидший BMW в історії (ВІДЕО)
Купе BMW M4 отримало екстремальну версію CSL.

Спорткар присвятили 50-річчю підрозділу BMW Motorsports і випустять лімітовану серію з 1000 авто. Ціна стартує із $140 тисяч. Подробиці моделі розкрито на офіційному сайті BMW.

Новий BMW M4 CSL отримав доопрацьовану 3,0-літрову турбошістку — її потужність зросла до 550 к. с., а крутний момент — до 650 Н∙м. З 8-ступінчастою автоматичною КПП спорткар розганяється до 100 км/год за 3,7 секунди, а до 200 км/год — за 10,7 секунди.

Максимальна швидкість становить 307 км/год, тобто це найшвидший серійний BMW. На знаменитому автодромі Нюрбургринг M4 CSL показав час кола 7:20,2 — це найкращий результат серед усіх авто німецької марки.

Крім того, доопрацьовано підвіску та встановлено нові амортизатори, а уповільнюють авто керамічні гальма. А ще авто посадили на дієту: титановий вихлоп, карбонові капот та кришка багажника зменшили вагу на 100 кг — до 1625 кг.



Відрізнити CSL від стандартного купе BMW M4 2022 можна за особливою решіткою радіатора, лазерним фарам та обважуванням з вуглеволокна. Стандартними є колісні диски діаметром 19 дюймів спереду і 20 дюймів ззаду, а кришку багажника інтегрований спойлер.

Читайте також: Верховна Рада може заборонити вилучення автомобілів у громадян під час воєнного стану

Салон BMW M4 CSL оброблений алькантарою та карбоном. Спереду встановлені нові крісла, а ось задні сидіння прибрали для зниження ваги авто — тепер на їх місці обладнана ніша для зберігання перегонових шоломів.
05-22-2022, 04:02  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 434   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: