Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Hyundai відкликає 239 тисяч автомобілів через ремені безпеки
Всі новини / Автосвіт

Hyundai відкликає 239 тисяч автомобілів через ремені безпеки

Hyundai Motors America оголосила про масову кампанію відкликання двох своїх седанів.

Причиною стало те, що деталі ременів безпеки можуть завдати шкоди пасажирам під час аварії.

Відповідно до висновків Національної адміністрації безпеки дорожнього руху США (NHTSA), загальна кількість 239 000 седанів Hyundai є частиною відкликання, в якій несправності очікуються на рівні одного відсотку.

До кампанії входять 61 000 одиниць Hyundai Accent, виготовлених з 22 квітня 2019 року до 22 травня 2022 року компанією Kia Motor Mexico для продажу в США. Деякі з них були частиною попереднього відкликання.

Між тим, близько 166 000 одиниць із загальної кількості є седанами Hyundai Elantra, виготовленими в період з 12 вересня 2020 року до 22 травня 2022 року компанією Hyundai Motor Manufacturing Alabama. З іншого боку, близько 12 000 одиниць – це Hyundai Elantra Hybrid, виготовлені з 15 грудня 2020 року до 9 травня 2022 року.



Основною проблемою є натягувачі ременів безпеки, які можуть ненормально спрацювати під час аварії. У такому разі в салон можуть потрапити металеві уламки, що потенційно може нашкодити пасажирам.

Деякі з моделей Elantra та Accent є частиною попереднього відкликання. Незважаючи на невеликий відсоток уражених одиниць, масштаб відкликання був визначений за виробничими записами транспортних засобів, обладнаних відповідними натягувачами ременів безпеки.

Основна причина проблеми ще не встановлена. Hyundai заявила, що активно досліджує проблему.

Дилери та власники Hyundai отримають сповіщення про проблему не пізніше 15 липня 2022 року.

На даний момент власники самі можуть вирішити проблему, якщо мікрогазогенератор натягувача ременів безпеки та трубу для подачі газу закриють ковпачком, щоб запобігти потенційному ненормальному спрацюванню.

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Роботи можна здійснити на офіційних СТО без будь-яких витрат або за умови відшкодування власних витрат.
05-28-2022, 07:29  
Джерело: motorcar.com.ua
Переглядів: 291   
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: