Регистрация    Войти
Вхід
Автопортал avtodream.org » Всі новини » Автосвіт » Volkswagen показав стильні електромобілі для Дарта Вейдера та Обі-Вана Кенобі (ВІДЕО)
Автосвіт / Відео

Volkswagen показав стильні електромобілі для Дарта Вейдера та Обі-Вана Кенобі (ВІДЕО)

Volkswagen показав стильні електромобілі для Дарта Вейдера та Обі-Вана Кенобі (ВІДЕО)
Електричний мінівен Volkswagen ID.Buzz 2023 отримав одразу дві оригінальні версії.

Концепт-кари присвятили новому серіалу "Обі-Ван Кенобі", перший епізод якого виходить сьогодні, 27 травня.

Їхні подробиці розкрили на офіційному сайті Volkswagen.

Нові Volkswagen ID. Buzz Light Side Edition та Dark Side Edition створили спільно стилісти німецького бренду та дизайнери студії Lucasfilm. Як випливає з назв, електрокари представляють світлу і темну сторони сили та призначені для Обі-Вана Кенобі і Дарта Вейдера.

В основі Volkswagen ID. Buzz Light Side Edition — пасажирський варіант електромобіля. У нього біло-синє забарвлення, а на 21-дюймових дисках та задньому склі з'явилися логотипи повстанців із "Зоряних воєн". Днище прикрасили блакитним неоновим підсвічуванням — як у лазерних мечах джедаїв.



Volkswagen ID. Buzz Dark Side Edition створено на базі вантажної версії моделі. Він червоно-чорний та з логотипами галактичної імперії. Підсвічування днища тут червоне, як у мечі Дарта Вейдера.

Обидва концепт-кари оснащені стандартною силовою установкою електромотором потужністю 204 к. с. та акумуляторною батареєю ємністю 82 кВт∙год. Вони розвивають 145 км/год.

Читайте також: В Україні спростили процедуру встановлення на облік продавців транспортних засобів

Крім того, Обі-Ван Кенобі у виконанні Юена Макгрегора, а також дроїди С-3PO та R2-D2 засвітилися у новому рекламному ролику Volkswagen ID. Buzz. За сюжетом роботи прийняли електромобіль за свого.
05-28-2022, 16:42  
Джерело: focus.ua
Переглядів: 1 082   
script.charset = 'utf-8'; script.dataset.idn = idn; tag.parentNode.insertBefore(script, tag); })();
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.
Додати коментар
Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:           Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введите код: